top of page

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ "ΚΑΝΕΛΛΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΡΑΤΑΚΗ

Νέο άλμπουμ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Ακούστε τα 7 νέα τραγούδια

στο YouTube και σε Spotify, Amazon & Apple MusicΗ δισκογραφική εταιρεία Northern Pinwheel – Voreios Anemomylos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μία ιδιαίτερη μουσική παραγωγή με τίτλο «ΚΑΝΕΛΛΟΣ», η οποία αποτελείται από 7 βιωματικά και αλληγορικά τραγούδια σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του Γιώργου Στρατάκη.


Η συγκεκριμένη μουσική παραγωγή έχει την ιδιαιτερότητα ότι ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα στην Αγιά Χανίων στις 27 Ιουλίου 2023, έπειτα από τις σχετικές εγκρίσεις τόσο της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο διαθεματικού σχεδίου δράσης συγκεκριμένου project.


Την ευθύνη της ενορχήστρωσης κατά την αυθημερόν 6ωρη ηχογράφηση στις 27 Ιουλίου 2023 ανέλαβε ο Νίκος Στρατάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από τις διαδικτυακές πωλήσεις αλλά και από τις πωλήσεις του φυσικού αρχείου (cd, βινύλιο) θα διατεθούν στον σύλλογο συμπαραστάσεως κρατουμένων «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» (www.onisimos.gr, τηλ. 21 03622017 & 210 3645305) και στην ιεραποστολική αδελφότητα «ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ» (https://diakonia-filakon.gr/, τηλ. 23920 22252). Αμφότεροι αυτοί οι σύλλογοι μη κερδοσκοπικού ενδιαφέροντος βοηθούν έμπρακτα τις κοινωνικές υπηρεσίες όλων των σωφρονιστικών καταστημάτων στην ελληνική επικράτεια, που με τη σειρά τους βοηθούν όσο μπορούν τους άπορους κρατουμένους για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών.


Συνδεθείτε τώρα σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες (Spotify, Amazon & Apple Music), καθώς και στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Στρατάκη στο YouTube και ακούστε τα 7 καινούργια βιωματικά και αλληγορικά τραγούδια, των οποίων τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο τις κοινωνικές υπηρεσίες όλων των καταστημάτων κρατουμένων στην ελληνική επικράτεια, διά μέσου των προαναφερόμενων συλλόγων.


Καλή ακρόαση!


Το φυσικό αρχείο (cd, βινύλιο) θα είναι διαθέσιμο σύντομα και θα μπορείτε να το παραγγείλετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Northern Pinwheel – Voreios Anemomylos: www.northernpinwheel.com


Συντελεστές:


Μουσική – στίχοι: Γιώργος Στρατάκης


Επιμέλεια ενορχήστρωσης: Νίκος ΣτρατάκηςΚόντρα μπάσο – φωνητικά: Αλέκος Χατζάκης


Τύμπανα – φωνητικά: Βασίλης Γιασλακιώτης


Πνευστά – φωνητικά: Γιώργος Σαλούστρος (κεχρής)


Νταούλι – φωνητικά: Μάνος Στρατάκης


Λαούτο – φωνητικά: Νίκος Στρατάκης


Λύρα – τραγούδι: Γιώργος ΣτρατάκηςΗχολήπτης – Λήψη και μίξη ήχου: Κώστας Μαρκάκης


Βοηθός ηχολήπτη: Μάνος Τσιριγωτάκης


Ηχητικός εξοπλισμός: Tim Sound (Τίμος Βροντάκης)


Τεχνικός ηχητικού εξοπλισμού: Γιάννης Σαλούστρος (κεχρής)


Εικαστική δημιουργία εξωφύλλου: Νίκος Παπουτσάκης


Γραφιστικές εφαρμογές: Γιάννης ΟρφανουδάκηςΕπιμέλεια παραγωγής – οργάνωσης:


Northernpinwheel – Voreios Anemomylos,


Mesogeia Eleftheriotis


Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Προϊστάμενο Διευθυντή του καταστήματος κρατουμένων Χανίων κ. Αναστασόπουλο Κωνσταντίνο, στον Αρχιφύλακα του καταστήματος κρατουμένων Χανίων κ. Νικολινάκο Δημήτριο, στην Διευθύντρια του 2ου ΣΔΕ Χανίων που λειτουργεί εντός του σωφρονιστικού καταστήματος κα. Μουριζάκη Ευαγγελία, καθώς και στο συμβούλιο του καταστήματος που ενέκρινε την ηχογράφηση και συγκεκριμένα τον κ. Νύκτα Δημήτριο αναπληρωτή προϊστάμενο Διεύθυνσης, κα. Μέγκουλα Μαρία Κοινωνική Λειτουργό του καταστήματος και κ. Φαρσάρη Γεώργιο Ε.Π Διοικητικού του καταστήματος, που συνέβαλαν όλοι τους τα μέγιστα ως αρωγοί για την ολοκλήρωση αυτής της μουσικής παραγωγής.


Ακολουθήστε τον Γιώργο Στρατάκη

Facebook | Instagram | YouTube

Επικοινωνία - Προβολή στα Media:

Zuma Communications

Consulting, Public Relations, Culture


Project Gallery

bottom of page